0512 34 12 74

Laatste nieuws

Flesperiment!

Hoe houd ik een bierflesje gevuld met heet water zo lang mogelijk op een hoge temperatuur? Leerlingen en ouders konden zich thuis creatief uitleven met 'Flesperiment'. Vrijdag 23 februari werden ruim 50 variaties naar het speellokaal gebracht om bewonderd te worden. Later op die ochtend verzamelden zich ouders, pakes en beppes om samen met de kinderen te meten wie het beste resultaat had. En dat werd Emma met de hoogst gemeten temperatuur. Jochem en zijn zusje Edou wonnen met hun kluis de originaliteitsprijs, maar hadden ook nog eens de tweede gemeten temperatuur. Foto's vindt u in het foto-album.

Superblij: wij zijn een 'goede' school!

Dinsdag 30 en woensdag 31 januari werd De Frissel bezocht door de onderwijsinspectie. Woensdag werd dit bezoek afgesloten met zeer lovende woorden van de inspecteurs; we voldoen dik aan alle criteria voor het predikaat goede school. Een groot compliment voor het hele team!

Opbrengst sponsorloop

Van groep 1 t/m 8: alle leerlingen deden mee aan de sponsorloop. Er zijn heel veel rondjes gelopen. Sommige kinderen hadden de stempelkaart al vol maar gingen op de achterkant gewoon verder om stempels te verzamelen. En ze hebben het niet voor niets gedaan! Het resultaat is geteld en de kinderen hebben met elkaar het prachtige bedrag van € 2.247 bij elkaar gelopen. Het geld is bestemd voor een nieuw speeltoestel op het plein. Klasse gedaan Frissel-jeugd!

De schoolcommissie bedanken we hartelijk voor de organisatie.